Returvarer & reklamationer

Returvarer

Vi er selvfølgelig ikke tilfredse før du er det! Hvis du ikke føler dig helt tilfreds med dit køb hos os på byprang.dk , kan du altid returnere produkterne inden for 30 dage (fra og med ordredatoen), så tilbagebetaler vi det, du har betalt. Vi forbeholder os retten til rimeligt værdiforringelsesafdrag, hvis du har anvendt produktet eller beskadiget produkt eller emballage (inkl. fjernet etiketter eller lignende fra originalproduktet). For hurtigere håndtering skal du udfylde den særlige returformular, inklusive dit navn og ordrenummer. Angiv gerne årsagen til, at du returnerer din pakke.

Sådan gør du

  • Fyld ud retur formularen med navn, adresse og ordrenummer. Skriv gerne på begrundelsen til at du returnerer varen
  • Pak de varer, du ønsker at returnere, i en pakke (alle varer skal naturligvis være ubrugte og i deres originale stand). Du kan downloade en retur adresselabel her.
  • Send pakken fra dit lokale post- eller pakke kontor, senest 30 dage efter din bestilling.
  • Du skal selv betale for forsendelsen.
Vær venligst opmærksom på, at byprang.dk ikke kan refundere leverings-, skatte- eller toldomkostninger for bestillinger, der er leveret til internationale adresser. Du vil kun få refunderet det beløb, der er afkrævet for varen.

Varer ikke købt i denne web shop

For varer købt fysisk, ved en messe, eller i en butik, er der i henhold til købsloven, ingen returret, med mindre varen har en fejl. Men om du har købt et ur i en forkert farve, så tag kontakt til os. Vi ombytter gerne et ubrugt ur til et i en anden farve, men må desværre bede om at du dækker forsendelsen. Vi bytter ikke eller tager posters købt i en butik i retur

Returporto

byprang.dk dækker ikke forsendelsesomkostninger for ombytning eller returnering af varen.

Reklamationer

Varer købt på byprang.dk er selvfølgelig dækket af reklamationsretten. Dersom varen ikke fungerer som forventet, eller om varen har en fabrikationsfejl, ombytter vi gerne varen til en ny, omkostningsfrit. Dersom du ønsker pengene retur, kan du selvfølgelig få det. For varer sendt udenfor Danmark, returnerer vi pengene