Købsvilkår

Købsvilkår

Følgende købsvilkår benyttes ved salg på byprang.dk ("Webshoppen"). Du bedes læse disse købsvilkår, inden du bestiller noget, og ved at godkende din bestilling bekræfter du, at du også accepterer disse købsvilkår. Disse købsvilkår kan i fremtiden blive opdateret af byprang.dk.

Bestilling

Webshoppen er beregnet til salg til forbrugere. Hvis du er under 16 år, skal du have en forældres godkendelse, inden du kan bestille noget i webshoppen. Der indgås en bindende købsaftale, når din bestilling et bekræftet af os (ordrebekræftelse). Det sker nogle gange, at en bestemt vare bliver udsolgt, inden lagerstatus er opdateret korrekt i webshoppen, hvorefter vi, hvis varen ikke kommer på lager igen, meddeler køberen dette. Vi kan foreslå en alternativ vare eller blive nødt til at annullere den aktuelle (del af) ordre(n). byprang.dk forbeholder sig retten til at hæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri eller tilsvarende, f.eks. ulovlig brug af andres betalingskort.

Pris og betaling

Priserne i webshoppen er de priser, der gælder på det pågældende tidspunkt og kan ændres når som helst. byprang.dk er ikke bundet af prisoplysninger i webshoppen, som køberen åbenlyst eller med rimelighed må forstå er forkerte, og som f.eks. kan have opstået på grund af tekniske problemer eller være manipuleret af kunden. Priserne inkluderer moms og kan betales i de valutaer, som webshoppen viser. Betaling skal ske via de alternativer, der er tilgængelige i webshoppen, f.eks. kreditkort. Hvor betaling er genstand for validering og/eller godkendelse af en kortudgiver, bank eller kreditvalidering (alle ordrebekræftelser er genstand for sådan validering eller sådan tilladelse) samarbejder vi med en autoriseret betalingsleverandør, som behandler dine personlige oplysninger i henhold til den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS, udviklet af internationale kreditkortselskaber som VISA og MasterCard. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer), og alle kortoplysninger og betalingsoplysninger beskyttes og behandles med den højeste grad af sikkerhed.

Udsalg og rabatkoder

Alle udsalg og rabatter har begrænset varighed. Flere tilbud kan normalt ikke kombineres. En rabatkode kan kun anvendes en gang per kunde og køb. Ved misbrug forbeholder Webshoppen retten til at ophæve købet.

Udsalg og rabatter kan kun anvendes på nye bestillinger, og ikke retroaktivt.

Levering

Vi stræber naturligvis altid efter at levere din bestilling så hurtigt som muligt. Bestillinger af produkter fra lager sendes normalt fra os inden for 1-2 arbejdsdage, efter ordrebekræftelsen er sendt ud og kan ventes inden for 5 arbejdsdage (i Danmark). Leveringstiden er kun et skøn, og specielt i højsæsonen omkring jul kan det tage længere tid at levere din bestilling.

Eventuelle fragtomkostninger specificeres i ordresummen i kassen, så du tydeligt kan skelne den, inden du godkender din ordre.

I øjeblikket sender vi til de fleste lande i EU, men det kan ske, at vi ikke sender til visse lande uden for EU. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt vi sender til et bestemt sted eller ej, bedes du kontakte vores kundeservice på contact@byprang.dk, så vender vi tilbage med et hurtigt svar. Bemærk, at der kan forekomme toldomkostninger til lande uden for EU.

Hvis din leverance er forsinket mere end 30 dage, bedes du meddele os det, så vi kan finde frem til årsagerne til forsinkelsen. Hvis din bestilling stadig ikke er leveret efter 30 dage fra bestillingsdagen, har du ret til at hæve købet ved at meddele os det. Vi tilbagebetaler så den sum, du (i påkommende tilfælde) har betalt til os. Hvis bestillingen allerede er sendt, skal du returnere de produkter, der er bestilt for at kunne modtage tilbagebetaling.

Du skal altid kontrollere de leverede produkter ved modtagelse og underrette os om eventuelle afvigelser fra din ordrebekræftelse. Hvis du ikke henter dine produkter inden den angivne frist, forbeholder vi os retten til at debitere dig de omkostninger, der dækker fragt og administration.

Fortrydelsesret og returvarer

I henhold til loven har du som forbruger som regel ret til at fortryde dit onlinekøb inden for 14 dage. Vi er endnu mere generøse og tilbyder dig altid 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag, du bestilte produktet. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret og returnere varer, udfylder du og returnerer den returformular, som følger med ved leveringen og følger den øvrige vejledning, som fremgår deraf. Ved returnering af varer gælder det, at vi i nogle tilfælde har ret til at afdrage rimelige værdiforringelse. Det kan blive aktuelt, hvis du har anvendt det returnerede produkt, hvis produktet eller originalemballagen er beskadiget eller hvis etiketter eller tilsvarende er fjernet, så produktet ikke længere kan sælges. Så snart vi har fået produkterne tilbage og kunnet bekræfte, at ovenstående krav er opfyldt, vil du få tilbagebetalt det relevante beløb. Håndteringen af returvarer kan dog tage op til 14 dage.

Hvis du opdager, at et produkt, vi har leveret, har en mangel, bør du kontakte os så hurtigt som muligt med en formel klage for at få en erstatningsvare eller, hvis dette ikke er muligt, en tilbagebetaling. Det samme gælder f.eks. hvis du har opdaget, at et produkt er blevet beskadiget under levering, eller du opdager, at antallet af produkter eller modellen ikke stemmer overens med det, du bestilte. Returvarer skal sendes til den adresse, der fremgår ved leveringen vedhæftet returseddel eller ellers som angivet på vores reklamations side. Du står selv for transportrisikoen ved bytte og returnering af varer.

Vi tager forbehold for åbenlyse trykfejl på hjemmesiden, som i visse tilfælde kan opstå af tekniske årsager. Vi stræber altid efter at opretholde en så detaljeret og opdateret information om de produkter, som vi præsenterer på hjemmesiden. I nogle tilfælde kan farvetonerne på hjemmesiden afvige sammenlignet med de faktiske produkter. Dette kan skyldes en række faktorer som f.eks. din skærms lysindstilling eller din browsers indstillinger. Alle billedoplysninger skal derfor ses som illustrationer, og vi kan ikke garantere, at de gengiver varens nøjagtige udseende og beskaffenhed.

Personlige oplysninger

Når du afgiver en bestilling i vores webshop, giver du samtidig dit samtykke til, at vi behandler dine personlige oplysninger. Dit køb kan indebære, at vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger. Det kan eksempelvis omfatte de oplysninger, du skriver i bestillingsformularen, inklusive dit personnummer, når det er anvendeligt og/eller de personlige oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din betaling. Vi anvender dine personlige oplysninger til at kunne håndtere dit køb (også med hensyn til betaling, levering og eventuel returnering og/eller tilbagebetaling), til markedsføringsformål og til at forbedre hjemmesidens tjenester og design. Dine personlige oplysninger kan overføres fra os til visse udvalgte tredjeparter som f.eks. håndterer betalingstransaktioner eller leverancer, hvoraf nogle kan være beliggende uden for den europæiske union (og som derfor kan indebære overførsel af oplysninger til lande uden for EU), men kun for at opfylde vores forpligtelse over for dig i forbindelse med dit køb. Hvis det kræves, forbeholder vi os retten til at overdrage dine personlige oplysninger helt eller delvist for at følge en obligatorisk beslutning af politi eller anklager eller en behørig domstol eller anden myndighed, der har den rette beføjelse, blandt andet til udredning af (mistanke om) bedrageri eller anden forbrydelse mod dig eller en tredjepart. Sådan offentliggørelse vil blive begrænset til personlige oplysninger, der er relevante og/eller nødvendige for at tilgodese en sådan begæring, og vi vil gøre vores bedste for at holde jer ordentligt informeret, hvis noget sådant offentliggøres.

Dine personlige oplysninger vil kun blive gemt, så længe det er nødvendigt, eller så længe det er angivet i henhold til loven. På din opfordring vil vi fortælle, hvilke personlige oplysninger om dig, vi behandler, og til hvilke(t) formål, og du kan selv bede om, at dine personlige oplysninger bliver ændret eller slettet. Hvis du vil have slettet dine oplysninger fra e-mail-lister, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi vil ikke sælge dine personlige oplysninger til tredjepart til brug i tredjeparts markedsføringskampagner eller til nogen uopfordret markedsføring relateret til dit køb på vores hjemmeside.

Disse vilkår og betingelser er underlagt den gældende danske lovgivning.

Kontakt os

Vores hovedkontor ligger i Aalborg. byprang.dk vil naturligvis altid blive bedre til det vi gør, og vi bliver altid glade, hvis du vil dele dine synspunkter. Kommentarer om vores service, vores produkter og/eller nye idéer til at gøre din oplevelse hos os endnu bedre er altid velkommen. Fortæl os, hvad du synes og tænker ved at kontakte os via vores kontakt side. Vi høres ved!